top of page

Fotogalerij

Wij geven u het nodige krediet

Een kredietformule die bij u past

Zakenkantoor Marc De Wever bvba is uw financierings- en kredietinstelling. Een krediet neemt vaak verschillende vormen aan. Daarom bieden wij formules die perfect bij u passen. En die genoeg financiële vrijheid laten om comfortabel te leven. Want de maandlast mag de koopkracht niet aantasten!

Bescherming

Wij maken altijd eerst een leenanalyse. Aan de hand van o.a. deze vragen: “Hoeveel wilt u lenen?” “Waarvoor wilt u het geld gebruiken?” “Zijn er fiscale aftrekmogelijkheden?” “Hoe kunt u het maandelijkse inkomen beschermen bij tegenslag?” “Wanneer wordt het interessant om te herfinancieren?”

Helderheid

Wij geven duidelijke antwoorden en praktische tips om uw droomproject vorm te geven. Zoals woonkredieten met vaste of variabele rentevoet. Of een combinatie van de twee met het oog op de fiscale optimalisatie. Maar ook persoonlijke leningen (o.a. voor auto, renovatie, ‘groene’ werken, vakantie, computer, verhuizing en belastingen). Daarnaast hergroeperen wij leningen. Als financieel adviseur van AXA BANK bezorgen wij u een lening die perfect bij u past.

 
bottom of page