top of page

Fotogalerij

Vlot verzekerd

Kwaliteitsvolle verzekeringen tegen de juiste prijs

Zakenkantoor Marc De Wever bvba is onafhankelijk verzekeringsmakelaar en lid van FvF en Brocom. Daarom bieden wij kwaliteit tegen een goede prijs. Wij werken samen met solide partners (o.a. AXA en ALLIANZ) en kiezen voor gespecialiseerde verzekeringsmaatschappijen. Zoals DKV voor hospitalisatie- en ziektecontracten, DAS voor rechtsbijstandverzekeringen en EUROP ASSISTANCE voor reisbijstand.

Expertise

Wij selecteren vooral maatschappijen die gratis bijkomende ongevaldiensten aanbieden. Zoals takelservice, vervangingsvoertuig of rechtstreekse betaling van de herstellingskosten aan de garage. Bovendien zoeken wij voor onze klanten de voordelen van de packagepolissen: geen vrijstelling in familiale en brandverzekering, aanzienlijke korting op de premies, goedkope diefstalverzekering enzovoort. Bij heel moeilijke schadegevallen kunt u altijd een beroep doen op onze makelaarsexpertise.

Pensioen

Pensioensopbouw ligt ons na aan het hart. Zowel particulieren (pensioensparen, sparen op lange termijn) als zelfstandigen (VAPZ en IPT) kunnen bij ons terecht voor een exclusief aanbod. Hierin combineren wij de voordelen van een vast rendement (TAK 21) met de mogelijkheden van de beurs (TAK 23). In één contract! Wilt u (gratis) verzekeringsadvies? Huisbezoek is een extra service van ons kantoor.

bottom of page